Uw bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd door PostNL.

Wanneer u voor 15.00 uur besteld, streven wij ernaar dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft, echter hebben wij geen invloed op vertragingen bij de post. 

Nederland:

Bestelling boven de € 30,- worden gratis bezorgd. Voor bestelling onder de € 30,- vragen wij verzendkosten afgestemd op het gewicht van het product.

Duitsland:

Bestellungen über € 50,- ist frei. Bei Bestellungen unter € 50, - bitten wir € 7,95 versandkosten.
 

Zodra uw bestellling overgedragen is aan PostNL onvangt u van ons een verzend bericht. 

Het kan gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode van PostNL het pakket bij u aanbiedt. In dat geval zal de postbode allereerst proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als ook dit niet lukt dan zal PostNL het pakket de volgende werkdag nogmaals bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL de zending naar het dichtstbijzijnde postkantoor of afhaalpunt. U wordt hiervan op de hoogte gebracht middels een briefje in de brievenbus. Het pakket blijft drie weken liggen op het Postkantoor en gaat daarna retour naar de afzender. Zo hoeft u dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket toch snel in ontvangst te kunnen nemen.

Tevens is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze winkel. 

 

© 2014 - 2023 vtvapers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn. Door op onderstaande knop te drukken geeft u aan dat u 18 jaar of ouder bent .